Hvem er vi?

Læs her hvad vi skriver om

Musik rører, betager, fanger og fascinerer. Mange mennesker bruger musik som et redskab til at slappe af, restituere og genopbygge energi. Hører du til de mange mennesker, som har passion for musik, og ønsker du inspiration og viden om det, er Foraarsjazz.dk den perfekte hjemmeside for dig.

Her kan du finde artikler, som afspejler samme fascination, som du har, og du får masser af inspiration til at gå på opdagelse i nye genre, albummer og artister.

Artikler, der inspirerer og giver dig viden

Musik er meget mere end noget, du lytter til. Det er kunst, som påvirker os. Der er gode grunde til, at musik bruges i behandling af psykiske lidelser, og at det er menneskets foretrukne redskab til at signalere følelser.

Du behøver ikke være fan af en bestemt genre for at kunne få udbytte af vores artikler. Foraarsjazz.dk er en webside, der henvender sig til alle, som ønsker indgående viden og ny inspiration til at finde musik, sangtekster og musikudstyr.

Hos Foraarsjazz.dk skriver vi om musik i alle dets facetter. Du får viden om særlige begivenheder i musikhistorien, og du kan blive klogere på symbolikken bag nogle af de mest legendariske tekster gennem tiden.

Musik som redskab til bedre trivsel

De fleste af os kan blive enige om, at musik kan gøre det mere behageligt at køre i bil, det kan gøre det nemmere at fuldføre et træningspas i fitnesscenteret, og at det gør det nemmere at slappe af og finde ro enten derhjemme eller på jobbet.

Du behøver ikke være professionel musikterapeut for at kunne få udbytte af din lytning til særlige sange, som påvirker dig.

Du kan bruge Foraarsjazz.dk som en platform til at komme i øget, psykisk trivsel til daglig. Via vores artikler kan du skabe inspiration og motivation til at gå på opdagelse i den musik, som du holder af.

Du kan få redskaber til at finde frem til den musik, som påvirker dig og derigennem blive klogere på, hvordan den genre eller den sangtekst påvirker dig. Når du får skabt en øget bevidsthed om visse genrer eller sange, bliver du bedre i stand til komme i kontakt med dig selv på tidspunkter, hvor du kan få brug for at finde ro.

Mens nogle mennesker holder af jazz, er andre til pop, rock, country eller klassisk musik. Hos Foraarsjazz.dk påskønner vi alle genre.

Forkæl dig selv med kvalitetstid via musik

Hvordan du bruger Foraarsjazz.dk og vores inspirerende artikler, er helt op til dig, din hverdag og dine behov. Nogle mennesker ønsker at få de seneste nyheder om begivenheder i musikken, mens andre ønsker at dykke ned i bestemte temaer. Uanset hvilken musiktype du er, kan du bruge vores hjemmeside til at få viden og inspiration.

Du kan bruge artiklerne, når du ønsker mere trivsel i hverdagen og vil bruge musikken som din kanal til at højne humøret.

Vores hjemmeside er bygge enkelt og brugervenligt op, så alle mennesker uanset alder har mulighed for at gøre brug af den.