Hold jeres næste firmaarrangement i Cirkusbygningen

masp

Skal du holde et større firmaarrangement i København og har brug for plads til mellem 100 – 1000 personer? Så tænk stort og tænk på Cirkusbygningen til jeres næste arrangement. Hvorfor? Fordi Cirkusbygningen er et storslået lokale med plads til cirka 1000 mennesker og tilmed kan imødekomme mange af jeres særlige behov, herunder international underholdning, servering, middag og personale til garderobe, bar og rengøring. Så bliver det ikke nemmere, tænker du.

Her guider vi til, hvad du som virksomhedsejer eller eventplanlægger skal tage ansvar for, så det bliver et vellykket arrangement for alle parter.

Hvor mange mennesker kommer I?

Det kan synes lidt banalt at have styr på, hvor mange mennesker, I kommer, men det er faktisk ret vigtigt. Cirkusbygningen er et meget stort lokale og derfor er det ikke helt ligegyldigt om der kommer hundrede eller tusind mennesker. Vær derfor så præcis som muligt, når I melder ud, hvor mange I kommer.

På denne måde kan Cirkusbygningen tage højde herfor og enten dække borde op i hele salen eller i et mere afgrænset område. På denne måde bliver det både så festligt og hyggeligt, som muligt.

Skal der være underholdning?

Dernæst skal I tage stilling til, om der for eksempel skal være en middag, der bliver serveret for alle medarbejdere og om der skal være en form for underholdning, herunder i international klasse?

Det kan være sang, akrobatik eller noget andet, der giver det helt rigtige løft og stemning til netop jeres arrangement. Selvom jeres medarbejdere skal have lov til at tale sammen og knytte bånd, især også de nye tilkomne, er der også en fællesskabsfølelse i at opleve noget sammen, som man mandagen efter på arbejdet kan snakke om og grine af og referere til.

Det kan give en meget lettere atmosfære når I skal samarbejde og der opstår udfordringer, hvis I har haft en mere intim og positiv oplevelse sammen og lært hinanden lidt bedre at kende. Så er man normalt mere rummelig og forstående overfor hinanden og det kan skabe større effektivitet og arbejdsglæde.

Sæt datoen

Det sidste trin i tretrinsplanlægningen er, at I finder en dato for arrangementet. Cirkusbygningen skal selvfølgelig være ledig på den valgte dag og dette er I i dialog med Cirkusbygningen omkring. Dette gør, at I er sikre på, at der bliver kræset ekstra meget for netop jeres arrangement. Velkommen til et storslået arrangement for alle medarbejdere, der helt sikkert vil skabe stor glæde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *