Hvor skal I hen på sommerferie? Her er et par gode ideer

masp

Har I endnu ikke fundet ud af, hvor I skal tilbringe dette års sommerferie? Bare rolig – der er tid endnu. Der er så mange gode feriedestinationer, at I helt sikkert kan finde den helt rigtige ferie for jer. Hvad end I er til Kanarieøerne, der byder på mange oplevelser, det danske sommerland eller en europæisk hovedstad, kan I få en herlig ferie. Har I brug for at blive beriget med gode ideer? Så læs med her!

Tag til Kanarieøerne – steder der byder på mange oplevelser

En god mulighed for jer som familie er at tage til Kanarieøerne. I kan overveje at booke en tur gennem rejseselskabet Spies, der arrangerer ture til de 4 forskellige kanariske øer: Gran Canaria, Tenerife, La Gomera og Fuerteventura

 

Kanarieøerne byder på mange oplevelser for både små og store. Der er mulighed for at booke et familie- og børnevenligt hotel, hvis I drømmer om dét. Det har blandt andet den store fordel, at der er masser af børnevenlige aktiviteter, så de voksne også kan få slappet af og hygget sig.

 

Rejs på vildmarkstur til Norden

En helt anden type af tur er en naturrejse til det nordlige Skandinavien. Både Sverige og Norge byder på mange, dejlige naturoplevelser – I kan sejle kano, tage på vandreferie og meget andet, der er godt for naturmennesket.

 

Noget af det vigtige, hvis I tager afsted på naturferie, er, at der er styr på det nødvendige udstyr. Man bør hverken gå ned på tøj eller redskaber, hvis man for eksempel skal på vandreferie i fjeldene.

 

Tag rundt i Danmark

I kan også overveje at blive i Danmark i løbet af sommeren og nyde den danske sommer, der er smuk og byder på mange kulturelle og kulinariske oplevelser. En god mulighed er at benytte sig af shelters, så I kan overnatte i det fri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *